Alle kledij kan via onze webshop aangekocht worden. De verdeling gebeurt via de trainers in de zaal. We doen ons best om de bestelde kledij zo snel mogelijk te bezorgen.

STOCKVERKOOP

We verkopen de T-shirts van de vorige seizoenen voor €3. Ook de fluohesjes kan u hier vinden aan €3.

NIEUWE KLEDIJ

Onze nieuwe T-shirts voor de leden te koop zijn aan €7.

We bieden ook dit jaar weer vesten aan. Deze worden verkocht aan €25. Ze zijn tot en met 31 oktober 2019 te koop.

Dan gaat de bestelling naar de drukker zodat ze eind november zeker in uw bezit zijn.

U heeft de keuze om deze vest te personaliseren naargelang de groep waarin de gymnast traint (acrogym, tumbling, toestelturnen, rope-skipping of trampoline).

Er is ook de mogelijkheid om geen specifieke groep te kiezen (algemeen of trainer). Gelieve de groep dus zeker bij de bestelling te vermelden.

Vanaf dit seizoen zal ook onze clubmaillot online te bestellen zijn tot en met 31 oktober 2019.

Deze wordt vooral gebruikt in de selectie- en wedstrijdgroepen van toestelturnen, tumbling en trampoline, maar is voor iedereen beschikbaar.
Wie deelneemt aan wedstrijden wordt geacht dit in de clubmaillot te doen. De meisjes- en vrouwenmodellen kosten €55 incl. bijpassende haarrekker.
Wie een bijpassende short wenst voor tijdens trainingen kan deze bestellen aan €25. Voor de jongens kost een maillot € 55 en een bijpassende short €25.
De herenmodellen kosten € 65, een bijpassende short kost € 30.

Belangrijk: vermeld zeker de naam van de gymnast bij de bestelling, anders belandt de kledij niet altijd bij de juiste persoon.